Domser

empresa

DOMSER es dedica a l’acabat i manipulació de productes metal·lúrgics manufacturats.

Oferim gran diversitat de productes per cobrir les necessitats en la construcció.

 

Són productes modulars, vénen mecanitzats per facilitar els muntatges en l’obra, sense ser necessària una mà d’obra especialitzada.

 

Facilitant els acabats de remats de xemeneies, coronaments, perfils especials, etc.

 

Els acabats, en xapa galvanitzada i lacats en pintura polièster per a l’exterior, lacats al forn 200 ºC, fan els nostres productes un referent de qualitat.

El nostre equip està format per entusiastes tècnics i tenim més de 40 anys d’experiència treballant en el sector metal·lúrgic, conjuntament amb els  creadors de LORPROTEC (creadora i dissenyadora dels productes metàl·lics i lacats) amb dissenys propis.

 

 

 Tenim com a principal objectiu assumir l’inesgotable compromís d’eliminar barreres tècniques i de fer realitats grans idees, dissenyem, creem i fabriquem els teus productes metàl·lics a la teva mida i necessitat.

 

 

Oferim gran diversitat de productes per cobrir les necessitats de les empreses que es dediquen a la construcció, a les auxiliars de la construcció i particulars.

 

A la nostra fàbrica  de Fondarella (Mollerussa) disposem d’unes instal·lacions amb la maquinària necessària per poder realitzar qualsevol mena de treball de mecanitzat industrial, i també disposem d’un departament tècnic per a la correcta planificació dels projectes.